PONEDJELJAK

10. 1.

HRENOVKA U KLIPIĆU + ČAJ

UTORAK

11. 1.

GRAŠAK VARIVO  + PILETINA
+ KUKURUZNI KRUH

SRIJEDA

12. 1.

ŽEMLJA + PANONA SALAMA
+ CEDEVITA

ČETVRTAK

13. 1.

PILEĆI PLJESKAVICA + RESTANI KRUMPIR
+ INTEGRALNI KRUH

PETAK

14. 1.

TJESTENINA + MIJEŠANO MLJEVENO MESO
+ KISELI KRASTAVAC

PONEDJELJAK

17. 1.

PIZZA + ČAJ

UTORAK

18. 1.

VARIVO SLANUTAK  + ŠPEK HAMBURGER +
+ KUKURUZNI KRUH

SRIJEDA

19. 1.

POLUBIJELI KRUH + MASLAC
+ KAKAO

ČETVRTAK

20. 1.

RIŽOTO PURETINA
+ SVJEŽA RAJĆICA

PETAK

21. 1.

KRPICE SA ZELJEM I ŠUNKOM

PONEDJELJAK

24. 1.

PECIVO CJELOVITO ZRNO + MLIJEKO

UTORAK

25. 1.

FINO VARIVO + SVINJETINA
+ KUKURUZNI KRUH

SRIJEDA

26. 1.

TAMNA KAJZERICA + SIR VARAŽDINEC
+ ČAJ

ČETVRTAK

27. 1.

TJESTENINA S POVRĆEM I TUNJEVINA

PETAK

28. 1.

ČOKOLINO

PONEDJELJAK

31. 1.

BUREK SIR/ŠPINAT + ČAJ

Jednom do dva puta tjedno učenici imaju kao dodatak svježe voće.