U ponedjeljak, 23. prosinca 2019. posljednjeg dana nastave u 2019. godini održana je Božićna priredba.

Prvi su nastupili zbor i tamburaši te izveli skladbu “Dobra večer gospodaru” pod ravnanjem učiteljice glazbene kulture Nevenke Pandže.

Učenici prvog i drugog razreda pjevali su o medi Brundi zajedno sa svojom asistenticom Dorom i učiteljicom Ksenijom Kezele. Zbog njih su na priredbi bili gosti, učenici 2.b razreda IV. osnovne škole Varaždin i njihova učiteljica Jacinta Kolarić.

I učenici trećeg razreda pokazali su da znaju pjevati. Dok su cure pjevale o snjegoviću na klavijaturi ih je pratio Filip  uz pomoć učiteljice Nene.

Još jednu skladbu izveli su zboraši uz pratnju tamburaša, “Veseli se majko Bpžja”.

Polaznici dramske skupine recitirali su o novogodišnjem vlaku, a uvježbala ih je učiteljica Ksenija Kezele.

Učiteljica Nena uvježbala je i Anu Rainš Seidl, učenicu OOS 10 koja je pjevala “Blistaj, blistaj”.

Učenici petog razreda ispričali su zanimljivosti o božićnim čarapama. Uvježbala ih je njihova učiteljica Blaženka Maltar.

I učenici OOS A 6, A1 3 i B2 8 pokazali su da su dobri recitatori. Oni su govorili o prosincu, a uvježbale su ih njihove učiteljice Mirjana Plantak, Gordana Labaš i Marina Radosavljević uz pomoć asistentice Ksenije i Viktorije.

Zbor i tamburaški sastav profesora Adagio izveli su skladbu Bijeli Božić.

Učenici drugog a razreda srednje škole izveli su igrokaz “Adventske svijeće”. Uvježbale su ih učiteljice Karmela Šemiga Strelec i Tamara Herjavec Habek.

Još jednom su zboraši i tamburaški sastav Adagio plijenili pažnju publike izvedbom skladbe “Feliz Navidad”.

Na kraju se prigodnim riječima svim okupljenim učenicima i roditeljima obratio ravnatelj Centra Marin Vučić. Njemu se pridružio Djed Mraz koji je rekao da su i ove godine svi bili jako dobri te su zaslužili poklone.

 R. Kos