Učenici odgojno-obrazovnih skupina  A-9 i A-6 zabavili su se uz priču i pjesmu o mišici Marijani koja je redom odbijala sve udvarače jer je bila jako umišljena. Odgojno-obrazovna skupina A-7 učila je o zdravoj i nezdravoj prehrani uz poučnu priču o dječaku Jurici koji je previše jeo, gledao televiziju i igrao kompjutorske igrice. Odgojno-obrazovne skupine A2-6 i A2-2 uz priču o svađi miša Pipa i zečice Popi naučili su kako je važno imati dobrog prijatelja i znati oprostiti. OOS A-10 slušala je priču o jednoj maci koja je neurednoj djeci sakrila papuče. Prvi i drugi razred uz priču o djevojčici, dječaku i psu naučili su što sve možemo kupiti  i kako se moramo ponašati u dućanu. Šesti razredi učili su o domaćim životinjama čitajući zanimljivosti o njima iz literature koju su pronašli u knjižnici. Sedmi razred poslušao je šaljivu narodnu priču na kajkavskom narječju.

Osmi razred naučio je što se nikako ne smije poklanjati djevojci za Valentinovo uz šaljivu priču o Luki i užasnim poklonima.

Srednjoškolci su slušali ljubavne priče Sanje Pilić i Zlatka Krilića. Učenici odgojno-obrazovnih skupina  A2-7, A1-7, A1-3, A-5, B2-8, te četvrti, peti i šesti razredi sudjelovali su u avanturi potrage za velikim moćima uz priču o dječaku Srećku i psu Šarenku.

Miroslava Vrbanić