image7

Nakon duge tri godine učenici našeg Centra opet su nastupili na Prvenstvu Hrvatske u Bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama, 04. i 05. travnja 2023. godine. Natjecanje se održalo u Bowling Clubu na adresi Florijana Andrašeca 14, 10000 Zagreb.

Uz učenike našeg Centra nastupilo je još 20-tak što Centara, Srednjih škola ili Udruga. Predstavnici naše škole bili su Leona Pičija, Marija Talan, Lucija Hrženjak, Karlo Kolarić, Vela Belač te Jurica Plantak sve učenici trećih razreda naše srednje škole. Prvi dan su održane kvalifikacije gdje su prema broju pogođenih čunjeva u dvadeset pokušaja svrstani u jakosne skupine. Drugi dan su pristupili finalnim bacanjima te su se i ovaj puta u Centar  vratili s medaljama i to: Jurica Plantak i Vela Belač peto mjesto, Lucija Hrženjak četvrto mjesto, Karlo Kolarić treće mjesto te Leona Pičija i Marija Talan drugo mjesto . I ovaj su put naši učenici pokazali veliko znanje i želju za što boljim rezultatom.

Na natjecanju s njima bio je i njihov mentor Hrvoje Žimbrek koji im i ovim putem još jednom čestita na odličnim rezultatima.

Hvroje Žimbrek