svi

Danas, 20. lipnja 2023. godine, u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu, održan je svečani prijem za nagrađene učenike iz područja znanja i sporta i njihove mentore. Prijemu su nazočili učenici i mentori svih škola s područja grada Varaždina koji su na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta, a događaj je vodio gradonačelnik Neven Bosilj koji je ovom prilikom čestitao svim učenicima na iznimnom uspjehu.

Iako je 14 učenika iz našeg Centra osvojilo nagrade u različitim sportskim disciplinama, sedmero ih nije moglo prisustvovati prijemu. Budući da smo mala škola, ovaj izniman uspjeh predstavlja veliko postignuće za nas. Tijekom protekle godine, naši učenici sudjelovali su na pet državnih i jednom međunarodnom natjecanju te pokazali izvanredne rezultate u plivanju, atletici, badmintonu, kuglanju i bowlingu.

Unatoč velikoj vrućini sportska dvorana Graberje bila je puna oduševljenih učenika i mentora koji su ponosno promatrali sve nagrađene te si međusobno pljeskali. Gradonačelnik Bosilj nije skrivao zadovoljstvo što Varaždin ima toliko uspješnih mladih sportaša, koji su uz iznimna sportska postignuća, dokazali i svoju izvrsnost u školskom sustavu.

Kristina Kralj