1. Anđeoska livada
Polaznici vesele i kreativne udruge „Kokotiček“ opet su pokazali svoje vještine u izradi prekrasnih predmeta od papirnatih materijala.Ovaj puta su s prof. log. Klarom Kapež izrađivali papirnate cvjetove proljeća. Kao latice poslužili su otisci dlana polaznika. Latice su se bojale šarenim bojama za prste, te lijepile na papirnate tanjure. Unutar cvijeta napisali su svoje ime i prezime. Gotovi cvjetovi polaznika, poslužili su kao okvir već izrađenog plakata „Anđeoska livada“.
2. Anđeoska priča, koju su polaznici Udruge „Kokotiček“ pažljivo slušali, pobudila je u njima raznobojne osjećaje. Svoje osjećaje prema dobroti i istini prenijeli su na papir, nacrtavši šarenu livadu koristeći tempere, bojice, flomastere, pastele i ljepilo s raznobojnim šljokicama. U izradi plakata „Anđeoska livada“ pridružila nam se prof. logoped Klara koja je pomogla u izradi anđela koji će plesati na šarenoj livadi. Izrada anđeoske livade završila je veselim krajem, razigranim plesom. Polaznici Udruge su razigrani anđeli koji plešu ples na anđeoskoj livadi života.  Prof.def. Ivana Peček

S profesoricom Klarom polaznici udruge rado slažu puzzle, igraju memori, a posebno vole igru “Pogodi što sam” uz koju se dobro zabavljaju.

S profesoricama Ivanom i Natalijom polaznici se rado kreativno izražavaju koristeći pritom razne materijale – od kartona i krep papira do tempera.
Tako su u iščekivanju Uskrsa s prof. Natalijom ukrašavali pisanice i radili uskršnje zečeve od kolaža. A povodom dolaska proljeća radili su visibabe.
 S prof. Ivanom, čitali su priču Dobar pastir i zajednički su izradili plakat. U iščekivanju Uskrsa trgajući i ljepeći komadiće raznobojnog kolaža zajednički su napravili prigodnu sliku.
 
Slike možete pogledati OVDJE
 
3. Valentinovo

Obilježili smo Valentinovo!  Polaznici Udruge su s profesoricom Natalijom radili čestitke  koje su kasnije, više ili manje sramežljivo, poklonili svojim simpatijama.

 U utorak, 12.2.2013. obilježili smo poklade zamaskirani  i dobro raspoloženi.  Među nama je bilo kauboja, princeza, policajac i jedna Hurem.

 Atmosfera je bila vesela. Slike čestitki možete pogledati OVDJE

 4. U iščekivanju Božića
Polaznici Udruge rado sudjeluju u kreativnim radionicama. Tako su s Ivanom Peček  uoči Božićnih blagdana izradili plakat na temu „Božić- Isus se rodiou štalici“ gdje su pokazali svoje umijeće likovnog izražavanja nakon obrađene teme.
 
Sliku plakata možete pogledati OVDJE