U petak 26. travnja 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika. Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u odgojno-obrazovnom sustavu. Na svečanoj
promociji bila je i naša djelatnica Ksenija Kezele koja je ponovno promovirana u zvanje učitelja savjetnika. Čestitamo!

 

28. lipnja 2013. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zgrebu održana je svečanost promoviranja odgojitelje, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora. Odluke o napredovanju uručili su im ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović. Svečanosti je nazočila socijalna radnica našeg centra Kata Skok koja je promovirana u znanje mentora, a tom prigodom zahvalila je ministru i ravnatelju AZOO u ime 312 promoviranih.

R. Kos

 

Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta organizira 25. travnja 2014. godine u 11 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu svečanu promociju odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji se ponovno biraju u isto zvanje ili napreduju u više zvanje, a koji su prethodno promovirani na svečanoj promociji 28. travnja 2009. godine.

Na ovoj svečanosti bit će i troje djelatnika našeg Centra. Kolegice Ksenija Kezele i Draženka Topol-Vukmirović bit će promovirane u zvanje savjetnika, a kolega Ekrem Ahmić u zvanje mentora.

Čestitke kolegama.

R.Kos

U petak, 30. siječnja 2015. još dvoje naših djelatnika promovirano je u zvanje učitelja mentora. Svečana promocija održana je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a među 327 promoviranih bili su Zlatko Bukvić i Renata Kos u pratnji ravnatelja Marina Vučića. U ime svih promoviranih riječi zahvale izrekla je Marija Berać Jozić, nastavnica solfeggia iz Glazbene škole Pavla Markovca u Zagrebu. Odluke o promoviranju u zvanje mentora promoviranima su uručili Vinko Filipović, ravnatelj AZOO i Sabina Glasovac,  pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Svečanost promocije uveličali su učenici Glazbene škole Blagoje Bersa iz Zagreba.

R. Kos

 

13. i 14. listopada još tri kolegice promovirane su u zvanje učitelja mentora. To su naše logopedice Ivana Klapež, Emili Kuhar i Lidija Vincek, Svečanost promoviranja u zvanje mentora održana je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Čestitke kolegicama.

R. Kos

Kolegica Lila Herceg Nenadić, učiteljica likovne kulture izlagala je u Vijetnamu. Više o tome pročitajte na e-varazdin opširnije

U petak 8. prosinca 2017. u prostoru Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu održana je svečanost promocije odgojno-obrazovnih radnika u zvanje mentora i savjetnika. Tom prigodom promovirane su kolegice Eva Brlek, Blaženka Maltar i Mia Marčec u zvanje mentora.

Čestitke kolegicama.

R. Kos

received_522784614770197

 

received_10155423890622991