PONEDJELJAK

1.4.

PIZZA – ČAJ

UTORAK

2.4.

PORILUK VARIVO – PURETINA

INTEGRALNI KRUH

SRIJEDA

3.4.

POLUBIJELI KRUH – MASLAC

ČAJ

VOĆE

ČETVRTAK

4.4.

PANIRANI PILEĆI ODREZAK – HAMBI PECIVO

KETCHUP – SOK

PETAK

5.4.

GRAH RIČET VARIVO – KOBASICA

INTEGRALNI KRUH

PONEDJELJAK

8.4.

KLIPIĆ ŠUNKA/SIR

MLIJEKO

UTORAK

9.4.

KELJ VARIVO – HRENOVKA

INTEGRALNI KRUH

SRIJEDA

10.4.

ŽEMLJA – DIMCEK/SIR

ČAJ

VOĆE

ČETVRTAK

11.4.

KRPICE SA ZELJEM – ĆEVAPI

INTEGRALNI KRUH

PETAK

12.4.

GRIS NA MLIJEKU

PONEDJELJAK

15.4.

CROISSANT S MARELICOM

MLIJEKO

UTORAK

16.4.

VARIVO SLANUTAK – HAMBURGER

INTEGRALNI KRUH

SRIJEDA

17.4.

POLUBIJELI KRUH – SIRNI NAMAZ

ČAJ

VOĆE

ČETVRTAK

18.4.

-

-

PETAK

19.4.

-

-

PONEDJELJAK

22.4.

-

-

UTORAK

23.4.

-

-

SRIJEDA

24.4.

-

-

ČETVRTAK

25.4.

-

-

PETAK

26.4.

-

-

PONEDJELJAK

29.4.

BUREK SA SIROM

JOGURT

UTORAK

30.4.

TJESTENINA MILANESE

KISELI KRASTAVAC

 

NAPOMENA

OBRATITI POZORNOST AKO JE DIJETE ALERGIČNO NA NEKE OD NAVEDENIH ALERGENATA:

JAJA, MLIJEKO, GLUTEN, CELER, ORAŠASTI PLODOVI, GLJIVE, RIBE

SUMPORNI DIOKSID – NALAZI SE U VOĆNIM SOKOVIMA

ŽITARICE – KOJE SADRŽE GLUTEN