erasmuslogoOd 1. do 3. travnja 2019. održan je 3. projektni sastanak za učitelje u Beacon Hill School u mjestu  Wallsend u Velikoj Britaniji. Sastanku su nazočile koordinatorica projekta u Centru Edita Štok i učiteljica Renata Kos.

LTT Newcastle

 

Prvog dana sastanka podnesena su izvješća o dosadašnjem radu na eTwinning projektima koji su sastavni dio ovog Erasmus+ projekta te su razmijenjena iskustva u korištenju raznih web alata.
Nakon radnog dijela sastanka domaćice su odvele svoje gošće do poznatog spomenika Angel of the North u Gatesheadu.

angel

 

Tijekom drugog dana učiteljice iz Poljske predstavile su plan aktivnosti i rada za učenike i učitelje tijekom mobilnosti u Poljsku. Podijelile su materijale o gradu Bialystoku i Poljskoj koje su izradili učenici za svoje partnere. Objasnile su i na koji način se učenici koji će doći u njihovu školu trebaju pripremiti za planirane aktivnosti.

Polska

 

Trećeg dana sastanka učiteljice iz Portugala pripremile su za ostale igru prisjećanja. Partneri iz ostalih zemalja izvlačili su razglednice i trebali reći što prikazuju – mjesta ili događaje koje su vidjeli tijekom sastanka u Portugalu. Nakon igre predstavile su njihov plan aktivnosti koje će se provoditi tijekom mobilnosti u Portugal.

postcards

 

 

Za kraj su sve sudionice sastanka prošetale obalom i vratile se svojim učenicima kako bi ih pripremale za novi susret u Poljskoj.

R. Kos

sky