U petak 17. svibnja 2019. obilježen je Dan obitelji. Kao i obično učenici taj dan dolaze u školu sa svojim članovima obitelji ili hraniteljima i provode školski dan u igri i druženju.
Ovogodišnji Dan obitelji obilježen je kroz četiri igre u kojima su sudionici bili djeca i odrasle osobe: Kuglanje, Alke, Jaje u žlici i Slalom kolica. Samo za odrasle bila je igra Pikado.

U igri Kuglanje sudjelovalo je 27 parova. Najbolji je bio Antonio s mamom Ljiljanom, druge su bile Patricija i mama, a treća je bila Julija i njena mama.

Kuglanje

 

U igri Alke sudjelovalo je 11 parova. Najviše alki su nanizali Perica i njegov tata. Drugi je bio Nikola i mama, a treći Magdalena i njezina teta.

Alke

 

U igri Jaje u žlici sudjelovalo je 11 parova. Najbrži i najspretniji je bio Patrik i njegova mama. Drugoplasirani su Ivan i njegova mama, a trećeplasirane su Elena i njezina mama.

Jaje

 

U Vožnji kolica natjecalo se 6 “vozača”. Najbrži je bio tata Tomislav koji je vozio sina Marka. Lucijina mama je bila druga, a Filipova mama treća.

Kolica

 

U igri Pikado natjecalo se 17 žena i 10 muškaraca. Kod žena je najviše pogodaka postigla mama Ljiljana, a kod muškaraca tata Marijan.

Pikado

Na kraju se se svi okrijepili u školskoj blagovaonici.

R. Kos