Foto kino klub “Podravina” i humanitarna zaklada “Naš mali kutak raja organizirali” su 8. Međužupanijsko fotografsko natjecanje “Vjerujem da bih mogao, uz Vašu pomoć znam da mogu”. Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je “Jesen u mojem kraju” u dvije kategorije: detalj i krajolik.

Učenici 6.razreda T. Balog, P.Cvrtnjak i M. Kraljević sudjelovali su  na ovogodišnjem natjecanju i osvojili dvije srebrne medalje. U kategoriji detalj srebrnu medalju osvojio je M. Kraljević za fotografiju Maca i zlato”. U istoj kategoriji T. Balog osvojila je pohvalu za fotografiju Dvorište. Tihanina fotografija Par i Petrova fotografija  Zvonik uvrštene su u izložbu. U kategoriji krajolik P. Cvrtnjak osvojio je srebrnu medalju za fotografiju Igralište. U istoj kategoriji M. Kraljević dobio je pohvalu za fotografiju Grmeki.

S obzirom da prošle godine, zbog objektivnih teškoća od strane organizatora, nije bilo sprovedeno ocjenjivanje prispjelih fotografija, organizator je i prošlogodišnje radove učenika našeg Centra uvrstio u ovogodišnje natjecanje. Prošle godine svoje fotografije poslali su M. Kraljević, E. Cerovečki, K. Kolarić i M. Jerešić i osvojili pohvale i medalje. M. Jerešić je u skupini srednjih škola osvojila srebrnu medalju za fotografiju Atrij. K. Kolarić dobio je pohvalu za fotografiju Kesten u kategoriji detalj, a E. Cerovečki dobila je pohvalu za fotografiju Jesen u mom vrtu i za fotografiju Suživot.

Svečana dodjela medalja i pohvala upriličena je 11. prosinca 2019. u prostorijama Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice. Nagrade je dodijelila zamjenica gradonačelnika Melita Sambolec.

Sve pohvaljene i nagrađene fotografije izložene su u prostoru Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice.

nagrađeni

R. Kos