medalje_452x600
U prekrasnom ambijentu Tuheljskih Toplica, šest hrabrih učenika iz našeg Centra imali su priliku pokazati svoj plivački talent na Prvenstvu Hrvatske iz plivanja za osobe s intelektualnim teškoćama, održanom 17. i 18. listopada 2023. godine.
Prvi dan natjecanja donio je izazovne kvalifikacijske utrke, tijekom kojih su se naši učenici suočili s ostalim natjecateljima kako bi osigurali svoje mjesto u finalima. Uz 18 što Centara, Udruga i Osnovnih škola iz cijele Hrvatske natjecali su se naši učenici u jakoj konkurenciji. Naši plivači nisu se prepali izazova te su hrabro pristupili svojim utrkama.
Drugi dan natjecanja bio je rezerviran za svečano otvorenje i finalne utrke, trenutak u kojem su se naši učenici morali boriti s najboljima u svojim kategorijama.

otvorenje_797x600
Pokazali su da se bore izuzetno dobro, postižući izvanredne rezultate.
Osvojena mjesta:
Brunela H. osvojila je 2. mjesto na 50 metara slobodnim stilom,
Mirna R. osvojila je 3. mjesto na 25 metara prsno,
Marina P. osvojila je 1. mjesto na 25 metara prsno,
Roberto O. osvojio je 1. mjesto na 25 metara slobodnim stilom,
Teo P. osvojio je 2. mjesto na 25 metara slobodnim stilom,
Antonio H. osvojio je 3. mjesto na 25 metara slobodnim stilom.

s medaljama_452x600

Ovi izvanredni rezultati ne samo da su donijeli ponos u Centar, već su također potvrdili talent, trud i predanost naših učenika.
Naši učenici opet su dokazali da nema granica za ono što mogu postići uz podršku, ljubav i trud. Čestitamo im u ime Centra, a pohvalama se pridružuju i njihovi mentori, Hrvoje Žimbrek i Kristina Kralj, koji su ih podržavali i usmjeravali kroz cijelo vrijeme natjecanja.

svi_797x600

Kristina Kralj