20231204_141431

Ovim putem zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima, djedama, bakama, tetama, stričekima i svim djelatnicima škole koji su od početka Konzumove akcije „Mali veliki talenti“ u mjesecu rujnu pa sve do kraja studenog vrijedno sakupljali kupone, skenirali ih i donosili u školu. Uz vašu pomoć sakupili smo ukupno čak 12543 kupona (bodova) s čim s može pohvaliti mali broj škola u državi.

Kupili smo : mikroskop, glazbenu kutiju, padobran, 4 semafora za buku, dva seta pješčanih satova, dva podna pikada, dva tunela, dva seta lopta za skakanje, više društvenih-edukativnih igara, pribor za likovni( tri seta tempera i lijepila) i  set za učenje razlomaka. Mnogo toga već koristimo, a pošiljke još stižu.

Također zahvaljujemo Konzumu na inicijativi i katalogu punom prekrasnih artikala koje smo s veseljem kupovali, a još s većim veseljem ćemo koristiti.

Naši edukacijski rehabilitatori iskazuju zadovoljstvo sa semaforima i pješčanim satovima s kojima mjere glasnoću i protok vremena u aktivnostima što našim učenicima olakšava nastavni proces, a učiteljica tjelesnog osmišljava nove poligone i sportske igre. Učenici kad ih uhvati nemir skakuću na lopticama, a pod odmorom igramo se društvene igre i podni pikado.

Hvala i našoj vrijednoj tajnici i glavnoj „skeniračici“ Kristini koja se samoinicijativno prihvatila koordiniranja kupnje, kroz čije je ruke prošla većina kupona i koja se glasno veselila svakom novom paketu.

Drage naše obitelji, jedva čekamo Dan obitelji da nam se pridružite u igri!

Kako bi vam se zahvalili okupili smo se prošli tjedan u dvorani i snimili kratki video koji možete pogledati na poveznici u nastavku. Od toliko šarenila ne vidi se sav „ulov“, ali osjeti se veselje koje smo željeli podijeliti!

Patricija Gold