Bozicna _priredba

U petak, 22. prosinca 2023. godine, posljednjeg dana nastave u prvom polugodištu održana je Božićna priredba u sportskoj dvorani Centra. Učenici i njihovi učitelji predstavilii su se publici pjesmom, plesom i recitiranjem. Nakon pozdravnih riječi ravnatelja tamburaški sastav Adagio i pjevački zbor Čarolija izveli su narodnu koledarsku pjesmu “Dobar večer dobri ljudi”. Uvježbala ih je učiteljica glazbene kulture Nevenka Pandža.

Bozicna _priredba_2

 

Kako plešu snjegovići pokazali su učenici prvog, drugog i trećeg razreda. Za neke od njih to je bio prvi javni nastup. Uvježbale su ih učiteljice Darija Kulfa, Blaženka Maltar, Ines Žukina i Kristina Kralj.

Bozicna _priredba_8

 

Iako je blagdan svetog Nikole prošao, pjesmom su ga se prisjetili tamburaški sastav Adagio i pjevački zbor Čarolija. Naravno, uz blagdane idu i čestitka. “Novogodišnju čestitku” recitirali su učenici šestog razreda, a uvježbala ih je učiteljica Ksenija Kezele.

Bozicna _priredba_12

 

Iako većina priželjkuje bijeli Božić i ovogodišnji Božić vjerojatno neće biti bijeli. Snijeg nije u vremenskim prognozama, snježne radosti i sanjkanje će izostati. No tamburaški sastav Adagio i dječji pjevački zbor dočarao je publici kako jure saonice niz brijeg dok sitan bijeli pršti snijeg  pjesmom  “Saonice male Sanje”.

Bozicna _priredba_14

 

Učenici odgojno-obrazovnih skupina A2 7 i B2 8 poslali su poruku mira pjesmom Arsena Dedića “Kad bi svi”. Uvježbale su ih Emina Ahmetović i Marina Radosavljević.

Bozicna _priredba_20

Učenici 7.b razreda poručili su svima da “Djed Mraz stiže u grad”. Uvježbala ij je učiteljica Renata Kos.

Bozicna _priredba_21

 

Učenici odgojno-obrazovnih skupina A7 i A 10 izveli su plesne korake uz glazbenu podlogu  “Last Christmas”. Uvježbale su ih i s njima plesale učiteljice Janja Mitrović i Edita Štok.

Bozicna _priredba_23

 

I na kraju tamburaški sastav Adagio i pjevački zbor Čarolija poručili su pjesmom “Božić dolazi”. Publika će Božić pričekati još koji dan, ali dočekala je Djeda Mraza.

Bozicna _priredba_29

 

I ne bi priredba bila priredba da je ne vodi učiteljica Ines Žukina.

 R. Kos