fotografi

9. listopada 2013. učenici našeg Centra Andrej Marjanović (PO 5) i Luka Pintarić (PO 10) sudjelovali su na fotografskom natjecanju za djecu s posebnim potrebama koje je osmislila Humanitarna zaklada ”Naš mali kutak raja” pod nazivom ” Vjerujem da bih mogao, uz vašu pomoć znam da mogu ”. Suorganizatori su COOR Podravsko sunce i  Foto kino klub ”Podravina”, dok je pokrovitelj natjecanja Grad Koprivnica. Tema ovogodišnjeg natjecanja je ”Ljepota podravskih šuma”.

Tog utorka natjecatelji su se okupili u COOR Podravsko sunce gdje ih je dočekala okrjepa, a potom su predvođeni gospodinom Krešimirom Juratovićem krenuli u okolicu Koprivnice kako bi svojim fotoaparatima zabilježili što ljepše detalje i krajolike. I vrijeme je pogodovalo natjecateljima jer je sunce svojim zrakama obasjavalo šume kojima je jesen podarila svoje lijepe boje.

U utorak 5. studenog ponovno smo krenuli put Koprivnice na dodjelu medalja i priznanja. Tom prigodom učenici COOR Podravsko sunce pripremili su kratki kulturno – umjetnički program, a medalje i priznanja uručila im je zamjenica gradonačelnice Grada Koprivnice gospođa Melita Samoborec. Nakon dodjele ravnateljica COOR-a Podravsko Sunce Ksenija Vukić predstavila je gošću iznenađenja  mladu glumicu i pjevačicu Vandu Winter, učenicima znanu kao Lana iz serije Stella.

Luka Pintarić osvojio je brončanu medalju za svoju fotografiju „Petorka“ u kategoriji detalj te pohvalu za fotografiju „Raskrižje“ u kategoriji krajolik, dok je Andrej Marjanović osvojio zlatnu medalju za fotografiju „Šuma“ u kategoriji krajolik.

Iskrene čestitke našim fotografima te veliko hvala COOR Podravsko sunce na gostoprimstvu i dobroj organizaciji.

Mentor:
R. Kos

svi

nagrade

Kula

Golf