U nedjelju 8. prosinca 2013. u sportskoj dvorani Graberje održan je humanitarni koncert Djeca prije svega čiji je prihod  namijenjen kupnji specijalne opreme za djecu COO Tomislav Špoljar. Donator cjelovečernjeg koncerta bio je kantautor moderne duhovne glazbe Antonio Tkalec.???????????????????????????????

 

Publici se prvi predstavio  Tihomir Bendelja koji je  pokazao svoje umijeće u twirlingu.

tihomir

 

Nakon njegovog nastupa  na pozornicu je stupio Antonio Tkalec sa svojim glazbenicima (velečasni Tihomir Kosec, Neven Putarek, Nikola i Ivan Mikulić) i pratećim vokalima (Anita Vincek, Sanja Brezovec i Agneza Levanić) koji su izveli nekoliko duhovnih skladbi.

sastav

 

A potom se prisutnima u dvorani obratio  gradonačelnik Grada Varaždina gospodin Goran Habuš koji je zahvalio svim ljudima dobre volje i velikog srca što su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji.

gradonacelnik

 

U dvorani se pojavio gost iznenađenja, zaštitnik grada Varaždina kojemu je još ostalo nešto bombona u vreći. I dok su Antonio i njegovi gosti svirali i pjevali, Nikola je dijelio bombone mališanima.

nikola

 

Na pozornici su se izmjenjivali Antonijevi gosti: Valentina Geci, Nenad Kumrić, Helana Hubek koji su svojim izvedbama izmamili valove aplauza publike.

 

???????????????????????????????

 

???????????????????????????????

 

helena

 

S gostima iz Slovenije, kvartetom “Prijatelji”  Antonio je otpjevao “Why Me Lord”.

prijatelji

 

Stih po stih, pjesma po pjesma, gost za gostom došao je i kraj koncerta uz duhovnu pjesmu “Pošalji duha svog”.

kraj

Uz mali znak pažnje učenici i djelatnici Centra zahvalili su gospodinu Tkalecu na ovom koncertu. Ovim putem ujedno žele zahvaliti svim njegovim gostima i prijateljima koji su došli iz raznih krajeva Hrvatske, gospođi Darinki Hajduk Vučić i Zakladi solidarnosti Grada Varaždina, svim dragim ljudima koji su došli na koncert i svima onima koji su donirali novčana sredstva.

???????????????????????????????

R. Kos