Bili zaljubljeni ili ne učenici cijele škole u petak, 14. veljače obilježili su Valentinovo prigodnim radionicama. Srca su se vezla i radila od tkanine, papira, gline, tijesta. Krenimo redom.

Odmah u prvoj učionici u prizemlju pod budnim okom profesorice Jasne, Blaženke i profesora Ekrema male i vrijedne ruke učile su vesti. Oni malo iskusniji vezli su ptičice.Vez

 

U učionici broj 2 vjeroučiteljica Tamara H. H. pričala je prigodnu priču o prvoj ljubavi u životu jednog psića i mace. Uz pomoć profesorice Katarine i Jelene učenici su izradili prigodne kolaže kojima su ukrasili pano u holu.

Priča

 

Učenici okupljeni u likovnu radionicu profesorice Marijete, Lile, Ivane P. i Milene napravilii su prigodne čestitke u obliku srca, ukrasili papirnate tanjure srcima i izradili veliko srce za pano u holu.

likovna

 

Katom se širio zamamni miris peciva. U učionici domaćinstva profesorice Marija, Klara i učenici oblikovali su slano tijesto u ptičice te modlicom u obliku srca izrezivali tijesto za kekse. Rezultat njihovog rada bili su slasni zalogaji.

Kuhari2

 

Još jedna priča pričala se u knjižnici. Priču je pričala knjižničarka Miroslava, a pomagale su joj profesorice Šarlota, Lidija i Ivana K. I u ovoj priči je glavni lik bio pas.

Knjižnica

 

U igraonici je bilo živo i veselo kao i uvijek. Da bi igra protekla u prihvatljivom tonu pobrinule su se profesorice Marina, Ana i Eva.

Igraonica2

 

U radionici profesorice Gordane učenici su oblikovali glinu u srca i mačke, a učenicima su pomagali i profesorica Vesna Š. L. i profesor Dejan.

Keramika2

 

Kako izraditi lijepi ukras od papira i dobiti srce u srcu naučili su učenici okupljeni u radionici profesorice Natalije kojoj su pomagale profesorice Spomenka, Ruška i Dragica.

Srce u srcu

 

Katom se osim mirisa, širio i zvuk glazbe koji je dopirao iz glazbene učionice u kojoj su učenici pjevali o ljubavi. Svirale su profesorice Nena i Ksenija, a u pjevanju se učenicima priključila profesorica Ines.

Glazbena

 

U potkrovlju su učenici krojili i šivali srca od tkanine. Vodile su ih i pomagale im profesorica Karmela, Štefica i Maja M.G., a pomagala je i voditeljica Udruge za pomoć osobama s MR Valentina.

Krpe, konci

 

Veselo je bilo učenicima okupljenima u aktivnosti u sportskoj dvorani koje je osmislio profesor Igor. Pomagale su mu profesorice Andreja i Mirjana.

Sport1

 

 

Z a ove kolaže fotografija zaslužni su učenici radionice multimedija i profesorice Renata, Draženka i Violeta.

Foto

 

Oni najmanji koji još ne znaju za ljubavne jade otišli su sa profesoricom Eminom, Tamarom H.B. i Majom Ž. K. u igraonicu Zvončica i dobro se zabavili u bazenima s lopticama, vožnji na autićima i drugim igrama.zvončica

Na kraju su se svi dobro zabavili na plesu u holu Centra. Želimo zahvaliti učenicima Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti medicinski smjer koji su  pomagali učenicima u kolicima.

R. Kos