U mjesecu svibnju već se tradicionalno u našoj školi obilježava Dan obitelji. Tako smo se kišnog 15. svibnja u zaista velikom broju okupili u školskoj dvorani.

Za učenike, roditelje, udomitelje i ostale goste bilo je ponuđeno šest igara: poligon, bacanje loptica u koš, super mop, hodanje u obruču, bacanje obruča i upari i zašarafi.

Svatko je mogao izabrati igru koja mu je najbolje odgovarala, a bilo je i tako hrabrih koji su se prijavili na baš sve igre. Uz glasne navijače bilo je vatreno od početka do kraja natjecanja. Premda su svi pokazali izniman trud, borbenost i upornost, neki su ipak za nijansu bili bolji pa su osvojili diplome i slatke paketiće.

Poslije igara okrijepili smo se kobasicama, sokom i kavom, popričali i družili se.

 

U igri „Poligon“ najuspješniji su bili mama Snježana i kćer Lucija Pisačić. U obruču su najbolje hodali Valentino Pofuk i teta Kristina Plantić. U igri „Upari i zašarafi“ najspretnije i najbrže su bile učenica Anita Jurgec i teta Marijeta Simon.

Najviše su loptica bacili u koš tata Darko i sin Dejan Oršić. U igri „Super mop“ prvo mjesto osvojile su mama Mirjana i kćer Lucija Valjak. U igri „Bacanje obruča“ pobijedili su tata Kristijan Oršuš i kćer Mateja Ignac.

Vidimo se sljedeće godine!