U srijedu, 23. prosinca u sportskoj dvorani škole održana je Božićna priredba. Pjesmom “Dobra večer dobri ljudi” tamburaši i zbor Centra zaželji su svima dobrodošlicu, a pomogli su im Biseri. Za aranžman je zaslužna Nevenka Pandža.

DSCN9280

 

Učenik 5. b razreda Janko Sakač izrekao je “Božićne želje”.

DSCN9311

 

Zbor i učenici tamburaši izveli su skladbu “Radost svijetu svom”.

DSCN9292

 

Mala plesna skupina sastavljena od učenika mlađih odgojno-obrazovnih skupina pokazala je kako se može plesati na muziku poznatog Muppet Showa. U plesanju su im pomagale osobna pomoćnica Emira, učiteljica Edita i koreografkinja  Romana Ratkaj.

DSCN9301

 

Nakon plesa uslijedio je ponovo red stihova. Učenik radnog osposobljavanja Juraj Hokman je “Božićnom čestitkom” poželio sretan Božić mami i tati, a učenica 5. a razreda Marija Tepeš ispričala je o “Medi i zimi”.

DSCN9311

DSCN9316

 

Uz razigrane zvuke rock ‘n’ rolla plesali su učenici starijih odgojno-obrazovnih skupina i radnih osposobljavanja uz vodstvo i podršku Romane Ratkaj i učiteljice Blaženke.

DSCN9318

 

Nakon ove živahne glazbe, ponovo je uslijedio blok prigodnih skladbi: “Radujte se narodi”, “Svim na zemlji mir, veselje” i “Tiha noć” a izveli su ih Biseri, tamburaši i zbor Centra pod ravnanjem Nevenke Pandža. Učenica Margareta Biserka Vincek otpjevala je solo dionicu u skladbi “Svim na zemlji mir, veselje”.

DSCN9336

 

Učenici 4. razreda David, Petar i Lucija svojom pjesmom “Djed Mraz” prizvali su Djeda Mraza koji se pojavio s vrećom bombona.

DSCN9340

 

Završnica je pripala Djedu Mrazu i ravnatelju koji je svima zaželio čestit Božić te sretnu i uspješnu novu 2016. godinu.

DSCN9351

 

Tako smo u blagdanskom ozračju priveli kraju još jednu priredbu kroz koju nas je vodila učiteljica Ines, a učenik Andrej pokušao sve zabilježiti fotoaparatom.

R. Kos

 Više fotografija pogledajte ovdje.