U četvrtak 5. svibnja učenici OOS i RO okupili su se u sportskoj dvorani Centra kako bi obilježili sportski dan. Led su probili oni najstariji, učenici RO i OOS 13 u igri “Četiri alke”. Sudjelovalo je 8 natjecatelja. Najviše koluta bacila je Martina Benković, Sofija Kuhar je bila druga, a Valentina Pačalat treća.

Alka_stariji

 

Nakon njih su učenici najmlađih OOS  odigrali igru “Jaje na žlici”. Najspretniji i najbrži je bio Filip Bosilj, a desetinke sekundi sporiji su bili Patrik Sakač i Mario Oršuš.

jaje

 

Najmlađi učenici natjecali su se u dvije jakosne skupine u igri  ”Gađanje čunjeva”. U drugoj jakosnoj skupini pobijedio je Nikola Jambrešić, drugi je bio Kristijan Rodeš, a teći Leonardo Ignac. U prvoj jakosnoj skupini prvi je bio Franjo Krog, drugi je bio Mario Oršuš, a Sebastian Car je zauzeo treće  mjesto.

cunj

 

Deset učenika najmlađih OOS sudjelovalo je u igri “Kolutovi i muzika”. Pobjednica je Vanesa Oršuš, drugi je Nikola Jambrešić, a treći Branimir Juran.

koluti_mali

 

U istoj igri sudjelovalo je 11 učenika RO i OOS 13. Za svoje mjesto u kolutu najuspješnije se izborio Filip Korpar, drugi je bio Damir Detelj, a treći Dino Budinski.

koluti_veliki

 

I učenici OOS srednje dobne skupine igrali su igru “Četiri alke”. Najuspješniji je bio Nino Furdi, druga je bila Martina Kalanjoš, a treća Ana Paušić.

alke_srednji

 

Najstariji učenici sudjelovali su u igri “Postavljanje stola”. Najbrži  je bio Luka Pintarić, Kristina Šoštar je bila druga, a Ivana Horvat treća.

stol

 

Učenici u kolicima su sudjelovali u igri “Slalom u kolicima”, a vozile su ih njihove učiteljice ili asistenti/ce. U srednjoj dobnoj skupini najbrže je slalom odvozio asistent Davida Copaka, druga je bila učiteljica i Dina Kolenko, a treća asistentica i Anamarija Rošković. U najstarijoj dobnoj skupini sudjelovalo je samo dvoje učenika, Ivana Mihalinec i Marko Modrić, a brža je bila učiteljica s Markom. U najmlađoj dobnoj skupini također su bila samo dvojica natjecatelja. Brži su bili asistentica i Matija Klapša, dok su učiteljica i Lovro Labaš bili drugi.

slalom

 

Učenici OOS dobne skupine 14 do 17 godina igrali su igru “Tanjur-otok”. Najviše bodova osvojio je Dominik Hruškar, Korina Pikija je bila druga, a Ana Paušić treća.

otok

 

Učenici iste dobne skupine sudjelovali su u igri u paru “Utrka s lopticama”. Najbolji par bili su Patricija Banić i Kruno Golubić, drugi su bili Nikola Kosec i Sandi Levanić,  a Elena Kliček i Antonio Pretković bili su treći.

utrka

 

Nakon zadnje igre svi su se preselili u hol na podjelu medalja te druženje uz grickalice, bombone i sok.

medalje_mali

medalje_srednji

medalje_veliki

 

Hvala svim kolegama koji su nam ustupili dvoranu, predmetnim učiteljima i logopedima na susretljivosti, učenicima kuharima i teti kuharici na serviranju i čišćenju.

R. Kos