U petak 13. svibnja održano je tradicionalno druženje povodom Dana obitelji. Ove godine učenici i članovi njihovih obitelji mogli su se natjecati u pet igara.

U igri “Vožnja u tačkama” sudjelovalo je 18 parova. Najbrži su bili učenici Ivan Marinović i Mario Miketek, drugi su bili tata Damir Rodeš i sin Kristijan, a treći su bili tata Robert Reinš-Seidl i kći Ana.

U igri “Slalom kolica” sudjelovala su svega 4 natjecateljska para. Najbrži je bio asistent Marko Skok s Gordanom Petrovićem, druga je bila mama Snježana Pisačić-Fatkić sa kćeri Lucijom, a treća je bila mama Karmen Vincek sa sinom Jakovom.

U igri “Bacanje u koš” sudjelovao je 21 par. Najviše loptica u koš su ubacili Petar i tata Damir Valentić. Za drugo mjesto svoje snage odmjeravali su u nekoliko serija Dražen Mesek i teta Snježana Dojčinović te Silvija i mama Nadica  Peršun, no Draženov pogodak je  odlučio i donio im plasman na drugo mjesto.

Igra “Super mop” bila je namijenjena tatama, odnosno hraniteljima i svoje umijeće vođenja loptice mopom pokazalo je 5 natjecatelja. Najbolji je bio Damir Ister, drugi je tata Slaven Pikija, a treći Goran Šapina.

Mame i tete pokazale su svoje nogometno-pucačke sposobnosti u igri “Šut na gol”. Sudjelovalo je 19 natjecateljica, a naj šuterica je mama Josipa Klepač, druga je Biserka Horvat, a treća Ljiljana Pretković.

I ove godine s obiteljima su se družile i pomagale djelatanice dm-a.

R. Kos