I ove godine su učenici našeg Centra sudjelovali na sportskom natjecanju “Plivaj i uživaj” koje je održano 25. svibnja 2016. na Gradskim bazenima u Čakovcu.  Naša ekipa u sastavu Martina Benković (RO 3), Magdalena Dvorski (OOS 13), Andrej Marjanović (OOS 8) i Luka Pintarić (RO 1) zauzela je 2. mjesto.

medalje

 

Osim našeg Centra sudjelovale su ekipe Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, Škole za odgoj i obrazovanje Pula, OŠ „Nad lipom“ Zagreb, Dvojezične šole Lendava i domaćina, Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec. Ekipe su se okupile u prostoru Centra gdje su se natjecatelji okrijepili, a voditelji održali radni sastanak. Voditeljice naše ekipe bile su Blaženka Maltar i Renata Kos.

dorucak

Ekipe su se natjecale u 5 igara:
- Lanac,
- Obruč,
- Košarka,
- Puzzle,
- Tajni kod.

igre

 

Nakon natjecateljskog dijela ostalo je vremena za uživanje pa su članovi ekipe uživali u mjehurićima.

mjehurici

 

 

Svi natjecatelji su dobili medalje i zahvalnice, a ove godine je po prvi puta dodijeljen pehar za fer play koji je otišao u ruke ekipe Dvojezične šole Lendava.

dodjela

 

Nakon ručka ekipa je prošetala gradom i zavirila u dvorište Starog grada Zrinskih.

setnja

 

Hvala našoj domaćici Ivani Tkalec koja je brinula o ekipi kao i cijelom timu Centra domaćina koji je osmislio igre i pobrinuo se da svi natjecatelji odu kućama s osmijehom na licu.

R. Kos