U petak  3. lipnja učenici odgojno-obrazovnih skupina i radnih osposobljavanja, polaznici radne okupacije, njihovi voditelji, stručni suradnici, pomoćnici u nastavi i nekoliko mama bili su na jednodnevnom izletu u izletištu Jastrebov Vrh u Bakovčicama nadomak Koprivnice. Na travi su ih dočekale rasprostrte dekice pa je piknik mogao početi. Izletnici su odmah izvadili sendviče i sokove da malo prigriznu, a potom ih je gospodin Josip poveo u obilazak ZOO vrta. U ZOO vrtu su vidjeli i saznali nešto o domaćim kunićima, raznoj domaćoj peradi, alpakama, jelenima lopatarima među kojima je i jedan albino, ovcama, svinjama mangulicama, konjima, šetlandskim ponijima i magarcima.

Vrijeme do ručka i nakon ručka bilo je ispunjeno jahanjem, loptanjem, njihanjem,  spuštanjem niz tobogan, klackanjem, potezanjem užeta, izležavanjem i uživanjem u lijepom sunčanom danu.

Na povratku prema Varaždinu autobusi su se zaustavili u Koprivnici pa su izletnici prošetali parkom i popili piće ili pojeli sladoled na glavnom gradskom trgu.

 R. Kos