Svi učenici 1., 2., 3.i 4. razreda jako su nestrpljivo očekivali ovaj izlet.

Velikog uzbuđenja je bilo već   na putu do Zagreba. Vozili smo se auto cestom, brojali tunele kroz koje smo prolazili, čudili se velikom prometu, brojnim automobilima i  tramvajima na koje smo nailazili.

Prvo smo stigli u kazalište Žar ptica na predstavu “TI I JA, MALI MEDO”. Jako nam se svima svidjela vesela predstava koja je razigrano i raspjevano dala odgovore na mnoga pitanja: kako odgojiti maloga medu?, kako ga osloboditi dječjih strahova?,  kako ga naučiti da kuću drži u redu?, kako odgovarati na njegova neumorna zapitkivanja..?. I mi smo svi pomogli svojim odgovorima i veselom pjesmom u toj priči o prijateljstvu i odrastanju u ljubavi.

Poslije smo se odvezli do Zoološkog vrta. Tamo smo  jedva  dočekali da navalimo na svoje sendviče, sokove i grickalice. Poslije smo se svi častili sa sladoledom i kupili si nešto za uspomenu.

Tada je slijedio obilazak zoološkog vrta. Vidjeli smo različite životinje, gledali u kakvom okružju žive, što rade, čitali i gledali čime se hrane. Nekima su se najviše svidjeli lavovi, nekima majmuni, nekima zmije, ili deve, a najzgodnije nam je bilo gledati kako su morski lavovi slušali svog čuvara,  dali mu pusu, skakali za ribama i mahali s perajama.

Na kraju smo se još poigrali i puni lijepih dojmova vratili u Varaždin.

Draženka Topol – Vukmirović, prof. defektolog

13340272_10153760034578507_6941057101870272905_o