Po prvi puta u novoj školi, na sam Dan žena učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture Andreja Martinez i Kristina Kralj,  organizirale su prijateljsko druženje uz savladavanje prepreka u poligonu za učenike s umjerenim i težim intelektualnim teškoćama. Na početku natjecanja ravnatelj Marin Vučić obratio se svim sudionicima toplim riječima ohrabrenja te zaželio svima dobrodošlicu.

Sudionici ovog druženja bili su Centri iz Križevaca, Koprivnice, Čakovca te O.Š Ludevita Pivke iz Ptuja koji su nam podigli ovo druženje na međunarodni karakter.

Cilj druženja bio je igra, veselje, upoznavanje drugih učenika te razmjena iskustava sa svim sudionicima.

Po fotografijama ispod može se zaključiti da nisu uživali samo učesnici poligona već i njihovi roditelji te učitelji koji su ih pripremali.

Na kraju su svi natjecatelji te njihovi mentori dobili diplome za uspješno savladani poligon te hrabro izvođenje svih zadataka. Nadamo se da će ovo prijateljsko druženje ubuduće imati tradiciju u našoj školi te se nadamo odazivu još većeg broja Centara.

Cijelo druženje popratila je divnim riječima te najavljivala učesnike naša nenadmašiva Ines Žukina, te joj se i ovim putem zahvaljujemo.

K. Kralj